Plačilo in dostava

Načini plačila

Spletno mesto HISNE-TABLICE.SI omogoča naslednje načine plačila:

  • z gotovino ob prevzemu,
  • z nakazilom na račun (po ponudbi / predračunu),

Cene

Cene veljajo v trenutku oddaje naročila in nimajo v naprej določene veljavnosti. Cene veljajo v primeru plačila z zgoraj navedenimi načini plačila, pod zgoraj navedenimi pogoji. Kljub izjemnim naporom, da bi zagotovili najbolj ažurne in točne podatke, se lahko zgodi, da je podatek o ceni napačen. V tem primeru, ali v primeru, da se cena artikla spremeni med obdelavo naročila, bo ponudnik kupcu omogočil odstop od nakupa, hkrati pa bo ponudnik kupcu ponudil rešitev, ki bo šla v obojestransko zadovoljstvo. Kupoprodajna pogodba med ponudnikom in kupcem je sklenjena v trenutku, ko ponudnik potrdi naročilo (kupec prejme elektronsko sporočilo o statusu Naročilo potrjeno). Od tega trenutka so vse cene in drugi pogoji fiksirani in veljajo tako za ponudnika, kot za kupca.

Dostava

Blago, naročeno v spletnem mestu HISNE-TABLICE.SI, gre na pot v najkrajšem možnem času. Da bi naročene artikle dostavili kar se da hitro, bomo vedno izbrali najbolj optimalno pot. Ponavadi je to paketna dostava Pošte Slovenije, kar pomeni, da dostavo lahko pričakuješ že naslednji dan. Če te ob dostavi ni na navedenem naslovu, pa lahko paket prevzameš na najbližji pošti. Blago lahko prevzameš tudi osebno v naših poslovnih prostorih v Kresnicah.

Strošek dostave

Strošek dostave se obračunu po ceniku pošte Slovenije za celo Slovenijo:

Brezplačna dostava

Stroška dostave ne plačaš, če blago prevzameš osebno v naših poslovnih prostorih.

Preden je naročilo dokončno potrjeno in odpremljeno, nas lahko preko elektronske pošte ali telefona obvestiš, da želiš dostavo na drug naslov. Razen, če bo to sporočilo prispelo prepozno, bomo poskrbeli, da bo želja upoštevana in da bo paket prišel na pravi naslov. Nihče ne mara izgubljene prtljage. Ali paketov. Ker dostavna služba artikle dostavlja v dopoldanskih urah, se lahko odločiš tudi za dostavo na katerokoli drugo ime ali naslov. Na primer v službo. Če si ob nakupu za način plačila izbral gotovinsko plačilo ob dostavi, te prosimo, da poskrbiš, da bo imel prejemnik pošiljke pri sebi dovolj gotovine. Če je izbrana dostava na službeni naslov, bo poštar izročil paket pooblaščeni osebi za prevzem pošiljk v podjetju. Če te v času dostave ni na predvidenem mestu (podjetje, pisarna, bolnišnica, študentski ali dijaški dom, itd.), bo dostavljalec pustil sporočilo, na katerem bodo navodila za nadaljnje ukrepanje. Ponavadi zadošča obisk najbližje pošte.